اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در facebook

با سلام امروز هم با برخی دیگر از مزایای سیستم هوشمند در خانه ها آمدیم به امید روزی که تمام خانه ها در کشور عزیزمان از تکنولوژی روز دنیا بهره کافی و کامل را ببرند . با ما همراه باشید.

چرا خانه هوشمند؟

در زندگی پر مشغله عصر مدرن بسیاری از افرد توانایی و زمان انجام بخش زیادی از کار خود را ندارند و این نیاز مهندسان را بر آن داشت تا تدابیری در زمینه اتومات سازی و یا در واقع هوشمند سازی تجهیزات و وسایل منزل بیاندیشند.

از طرفی گسترش شبکه های مجازی و استفاده از اینترنت در سراسر دنیا قدم بزرگی برای نزدیکتر شدن انسان ها با یکدیگر بود ولی در این میان یک نیاز ویژه دیگر احساس می شد و آن لزوم ارتباط انسان ها با تجهیزات خود بود.

به بیان ساده تر توانایی کنترل از راه دور کلیه تجهیزات چه در منزل و چه در محل کار که به واسطه هوشمند سازی ساختمان و تجهیزات آن ها میسر می شد.

خانه هوشمند واکنشی به نیاز های ذکر شده است؛ یعنی اتومات سازی کلیه تجهیزات منزل که دیگر نیاز نباشد ذهن انسان درگیر انجام کارهای ساده ای مانند خاموش و یا روشن ماندن روشنایی ها و یا باز و بسته بودن درب منزل و… باشد.

همچنین جلوه های زیبایی دیگری که تحت عنوان سناریو در خانه های هوشمند ایجاد شده موجب جلب توجه بسیاری شده است که در ادامه آن ها را بطور کامل برای شما شرح می دهیم.

راحتی سیستم هوشمند

از مزایای خانه هوشمند با استفاده از اتوماسیون و بر عهده گرفتن برخی کارهای تکراری راحتی بیشتر برای ساکنین خود به ارمغان می آورد. از طرف دیگر، برای ایجاد فضای دلخواه در خانه تنها یک اشاره کافی است؛ سناریوها وظیفه تنظیم دقیق محیط را به عهده میگیرند. استفاده از یک نرم افزار کارآمد با User Interface ساده و چند زبانه (از جمله فارسی) برای کنترل کلیه تجهیزات مزیت دیگری است که موجب سادگی زندگی در خانه میگردد. کار با این نرم افزار نیاز به هیچ آموزش خاصی ندارد.

ایمنی خانه هوشمند

در شرایط بحرانی از جمله آتش سوزی، آب گرفتگی و سرقت، خانه هوشمند اخطارهایی اعلام میکند که میتواند سهم بسزایی در پیشگیری از وقوع خرابی یا بیشتر شدن آن ایفا کند. ویژگی خاص دزدگیر در منطقه بندی (Zone) فضاهای تحت پوشش، استفاده از سنسور دقیق تشخیص حضور شخص، حسگر اثر انگشت و همچنین کنترل و ضبط تصاویر دوربینهای مدار بسته بصورت دیجیتال ایمنی را برای منازل به شکل چشمگیری بالا میبرد.

انعطاف پذیری تکنولوژی هوشمند

انعطاف پذیری در اجرا و استفاده از خصوصیات شاخص تکنولوژی هوشمند است. با استفاده از ابزاری که این تکنولوژی در اختیار قرار میدهد، برای اضافه کردن این امکانات به منازل موجود در اکثر موارد نیاز به سیم کشی مجدد و تعویض تجهیزات موجود در منزل وجود ندارد. استفاده از کلیدها و صفحات نمایش هوشمند برای برنامه ریزی و اجرا دستورات، امکان کنترل با استفاده از Remote Control از داخل منزل و یا با تلفن همراه، همگی ساکنین را برای دسترسی به امکانات خانه یاری میکنند.

صرفه جویی در مصرف انرژی

مدیریت مصرف انرژی در خانه هوشمند تاثیر بسزایی در صرفه جویی مصرف انرژی دارد. وابسته کردن نور و سیستم تهویه به حضور شخص و برنامه ریزی بهینه دمای اتاقها در ساعات مختلف شبانه روز از مصادیق این مدیریت مصرف انرژی می باشند.

امکانات یک ساختمان هوشمند

  • ۱-    روشنایی و نورپردازی
  • ۲-    دیمر هوشمند
  • ۳-    سیستم هوشمند امنیتی و حفاظتی
  • ۴-    سیستم هوشمند سرمایش و گرمایش
  • ۵-    سیستم هوشمند اعلام و قطع نشتی گاز
  • ۶-    سیستم هوشمند صوت و تصویر
  • ۷-    آبیاری هوشمند
  • ۸-    پرده های برقی
  • ۹-    موتورخانه هوشمند
  • ۱۰-    پارکینگ هوشمند

 

مزایای خانه هوشمند

·                     بهینه سازی و صرفه جویی در مصرف انرژی:

به دلیل وجود “هوش” در سیستم خانگی هوشمند، امکان مدیریت و مصرف بهینه انرژی به صورت کاملا خودکار و با شیوه های متعدد و پربازده فراهم میشود.

·                     بهره وری هزینه:

یکی دیگر از مزایای خانه هوشمند بهره وری از هزینه پایین تر است؛ با هزینه اولیه  متناسب با پروژه خود میتوانید خانه خود را هوشمند کرده و در طی چند سال خود سیستم با صرفه جویی انرژی، خرابی کمتر مصرف کننده ها و … بازگشت اقتصادی برای شما فراهم می آورد.

·                     کنترل امنیت و ایمنی:

سیستم هوشمند برای شما امنیت را فراهم آورده و به دلیل برنامه پذیری دقیق سیستم، ایمنی در عملکرد مجموعه شما را تضمین میکند.

·                     تأمین آسایش و رفاه:

سیستم هوشمند باعث راحتی استفاده شما از تجهیزات الکتریکی شده و تمامی طرح های سیستم های هوشمند در راستای تأمین رفاه و راحتی بیشتر برای کاربر، روز به روز در حال پیشرفت و توسعه میباشند و از مهم ترین مزایای خانه هوشمند به حسای می آید که طرفداران زیادی را هم جذب خود کرده است.

·                     سادگی استفاده از تجهیزات هوشمند:

کنترل هوشمند تجهیزات بسیار راحت تر از حالت سنتی بوده و کاربر با یک مجموعه ساده و روان و متناسب با دلخواه و سلیقه خود سر و کار خواهد داشت.

·                     مدیریت ساختمان هنگام بروز حوادث:

از اصلی ترین کاربردهای سیستم هوشمند در منزل، مدیریت یکپارچه و دقیق تجهیزات هنگام بروز حوادث و شرایط غیرمعمول ساختمان میباشد.

·                     کنترل ساختمان از هرجای دنیا:

با استفاده از “درگاه های ارتباطی” فراگیر و گوناگون، امکان کنترل تمامی تجهیزات شما را از خارج از منزل متناسب با موقعیت و امکانات در دسترس شما فراهم میشود.

·                     کم کردن استهلاک وسایل مصرفی:

با هوشمند شدن تجهیزات الکتریکی، مصرف آنها اصولی و متناسب با کارایی آنها شده و نسبت به حالت سنتی کاهش عمر مفید تجهیزات و مصرف کننده ها کمتر میباشد.

·                     انعطاف پذیری:

مهمترین ویژگی سیستم هوشمند امکان ارتقای آن در آینده و کم یا زیاد کردن سطح هوشمند بدون کوچکترین تخریب دیوارها و جابه جایی سیم کشی میباشد.

·                     قابلیت اطلاع رسانی و گزارش گیری:

سیستم هوشمند این امکان را به شما میدهد که در هر زمان باز خوردی از کارکرد مجموعه خود و همچنین امکان اطلاع از وضعیت فعلی سیستم خود داشته باشید.

·                     افزایش ضریب تجملات:

زیبایی، لوکس بودن و باهوش بودن خانه شما نیز مسلما از گزینه های بسیار تأثیرگذار و مثبت میباشد!

ملاحظه میشود که هوشمند سازی ساختمان علاوه بر رفع عیب های سیستم سنتی، مزایای بسیاری هم به خانه شما اضافه میکند که تمامی این گزینه ها در جهت رفع نیازها و انتظارات امروزی ما از محل کار و زندگی ما میباشد و هر سازنده ای را به راحتی مجاب به گرایش به سیستم هوشمند می نمایید.

 

5/5
ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رایان تک صنعت